Over ons

Over ons 

 

Wij houden van (hartje) Amsterdam. Van het bruisende stadsleven, de unieke panden aan het water, de prachtige grachtengordel en de niet te versmaden rondvaarten op die grachten. Het is een bijzondere plek die we graag zo houden, voor nu en voor de toekomst. De grachtengordel is niet voor niets een van de belangrijkste attracties van Amsterdam. Sinds 2010 hoort het gebied bij het UNESCO werelderfgoed. Maar mede door de immense populariteit van de rondvaarten, ervaart de plek ook een enorme recreatiedruk. Hoe kunnen we blijvend een positieve bijdrage leveren aan verantwoorde recreatie met de focus op duurzame ontwikkeling van toerisme? Die vraag stelden wij onszelf. Als betrokken inwoners van Amsterdam wilden we ook graag een antwoord geven op deze vraag. Met ons bedrijf doen wij dat! In 2018 richtten we Fun Boat Amsterdam op waarmee we een betekenisvol aandeel willen leveren aan de duurzame ontwikkeling van het toerisme. 
 
Helemaal elektrisch, geruisloos en groen! 

Hoe wij daar invulling aan geven? Als Fun Boat Amsterdam varen we alleen met 100% elektrisch aangedreven boten die het milieu minimaal belasten. De rondvaarten zijn privé en altijd inclusief professionele schipper cq. gids. Onze schipper heeft veel kennis van de stad, maar is ook goed op de hoogte van de vaarregels in de grachtengordel. Alles is erop gericht om jouw rondvaart FUN te laten zijn! Zo kun je de meest uiteenlopende arrangementen toevoegen aan jouw rondvaart om er een onvergetelijke dag van te maken. Wij varen het hele jaar en praktisch onder alle weersomstandigheden (ijs daargelaten), omdat onze boten beschikken over een luxe overkapping. 
 
Varen met jouw selectie gezelschap 

Kortom: wij maken jouw rondvaart graag geweldig! Heb je iets te vieren? Wil jij een specifiek gezelschap op de leukste manier verrassen? Of wil je gewoon een leuk dagje uit? Bij Fun Boat Amsterdam is het allemaal mogelijk. Fun Boat Amsterdam betekent heerlijk varen door de grachten, genieten van de historische binnenstad van Amsterdam en dat onder het genot van een hapje en een drankje met alleen jouw eigen selecte gezelschap. Je kunt onze boten ‘kaal’ of met een arrangement boeken. Bekijk ons aanbod of neem contact op voor de mogelijkheden of jouw specifieke ideeën. We helpen je graag! 

 
Vertel ons jouw wensen en wij regelen het voor de scherpste prijs. Wij staan te popelen om je te verwelkomen aan boord en je te laten genieten van een verantwoord uitje vol plezier en natuurlijk… FUN! 

 

Groetjes, en tot ziens! 

Team Fun Boat AmsterdamRondvaarten

Evemenenten

Activiteiten

© 2023 Fun Boat Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.