Over ons


Fun Boat Amsterdam is in 2018 opgericht met een specifiek doel, om rondvaarten aan te bieden die een betekenisvolle bijdrage leveren aan de duurzame ontwikkeling van het toerisme.
De grachtengordel is één van de belangrijkste attracties van Amsterdam en behoort sinds 2010 tot het UNESCO werelderfgoed. Vanwege de immense populariteit van de rondvaart, ervaart deze ook een enorme recreatiedruk.

Fun Boat Amsterdam vaart alleen met 100% elektrisch aangedreven boten die het milieu minimaal belasten. De rondvaarten zijn privé en altijd inclusief professionele schipper/gids. Deze heeft veel kennis van de stad, maar is ook goed op de hoogte van de vaarregels in de grachtengordel.
Wij zijn van mening dat een rondvaart wel FUN moet blijven. De meest uiteenlopende arrangementen kunnen aan de rondvaart worden toegevoegd om het een onvergetelijk dagje uit te maken. Dit kan bij ons het gehele jaar door onder alle weersomstandigheden. Onze boten beschikken allen over een luxe overkapping.


Iets te vieren? Gewoon een dagje uit? Of wil je indruk maken op je gezelschap? Bij Fun Boat Amsterdam is het allemaal mogelijk.
Varen door de grachten, genieten van de historische binnenstad van Amsterdam onder het genot van een hapje/drankje en dat met alleen jouw eigen gezelschap.
Onze boten kunnen kaal of met een arrangement worden geboekt. Bekijk het aanbod of neem contact op voor de mogelijkheden.
Wij bieden 24/7 vriendelijke service dus wacht niet langer, vertel ons jouw wensen en wij regelen het voor de scherpste prijs.

Wij staan te popelen om jullie te verwelkomen aan boord van onze boten en jullie kennis te laten maken met een FUN en verantwoord uitje!

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.