Rondvaarten

Heerlijk varen over het prachtige water van historisch Amsterdam, terwijl je geniet van de lekkerste hapjes en drankjes of het leukste entertainment. Kies jouw favoriete thema en wij zorgen voor de rest!

Early bird rondvaart

Voor dag en dauw door de grachten van Amsterdam. De stad komt langzaam tot leven en jij bent daar getuige van. Amsterdam op zijn mooist!

High tea rondvaart

Lekker genieten van hartige en zoete gerechtjes, terwijl je volop thee of koffie wordt geserveerd.

Lunchrondvaart

Knapperige broodjes, heerlijke smeersels en frisse salades, aangevuld met onder andere een overheerlijke weideburger. Lunchen op het water is een feest!

Tapasrondvaart

Olijven, kip piri piri, tapenade, plukbrood… De lekkerste hapjes uit mediterrane streken! Boek onze tapasrondvaart, volop overheerlijke gerechtjes van Spaanse bodem.

Sushirondvaart

Geniet van de lekkerste sushi terwijl je met je gezelschap door de historische grachten van Amsterdam vaart.

Bier- en burgerrondvaart

Terwijl onze professionele schipper én gids jou en je gezelschap rondleidt, serveren wij de lekkerste huisgemaakte hamburgers en verkoelende biertjes!

Gin tonic rondvaart

Eén van de hipste drankjes van dit moment! Met een Gin Tonic in de hand wordt een rondvaart op de Amsterdamse grachten nog leuker.

Pizzarondvaart

Rondvaart Italian Style! Zie de stad vanaf het water, terwijl wij voor een koud drankje en een geurige pizza zorgen.

BBQ-rondvaart

Drinken, genieten én heerlijk eten! Met onze bbq-rondvaart ontdek jij de prachtige historische binnenstad van Amsterdam op een nog leukere manier.
© 2023 Fun Boat Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.